Stoneplus Exclusive Showroom ile 2020’ye Merhaba

Stoneplus Exclusive Showroom ile 2020’ye Merhaba

Stoneplus 2020’yi karşıladı; 45. yıla özel görkemli kutlama Torbalı’da bulunan Stoneplus Exclusive Shoowroom’unda gerçekleşirken, geceye davetli bir çok iç mimar-mimar ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmayla beraber biz de Tasarımca Design Office ailesi olarak katılarak 2020’ye güzel bir merhaba demiş olduk..

Coante Quartz yüzeyler ve İtalyan Materia porselen seramiklerin bir çok çeşidini bünyesinde bulunduran Stoneplus showroom’unda mermer koleksiyonlarının yanı sıra değerli sanatçıların eserlerinden derlenen heykel ve resimleri de keyifle inceleme fırsatı yakaladık.

İlgimizi çeken diğer bir detay ise; Mubu dizayn’ın dev heykelleri, Mehmet Güreli, Canan Tolon, Adnan Çoker ve Aliye Berger gibi ressamların eserleri ve yerli-yabancı mermer plaka koleksiyonları oldu.

Aynı zamanda, Smeg Dolce&Gabbana serisinin Mavi-Beyaz koleksiyonunun sergilendiği geceye Atilla Demircioğlu’nun eskimeyen şarkılarıyla, Kepler Social House’un leziz kokteyleri ve The Kitchen ‘ın enfes tatları eşlik etti.

Gecenin sonunda hediye edilen Mustafa Kemal Atatürk’ün mermere işlenmiş görseliyle bu geceye daha da anlam kattığınız ve güzel davetiniz için Tasarımca Design Office ailesi olarak, Stoneplus yönetim kurulu başkanı Burak Güngören ve Hnzd Design kurucusu Hanzade Güngören’e çok teşekkür ediyoruz..