‘’Nolte Küchen’’ Almanya Fabrika Gezisi

‘’Nolte Küchen’’ Almanya Fabrika Gezisi

Nolte Home Studio İzmir’in özel davetiyle, Almanya’daki Melle Fabrika alanı ve Bahnhof Löhne Showroom gezisine katıldık. İstanbul, İzmir ve diğer şehirlerden gelen katılımcılarla beraber Nolte Küchen’ın yeniliklerini görme imkanımız oldu. Gerek üretim anlayışı olarak, gerekse ürünlerindeki yenilikler ve detaylara gösterilen önem ile beraber Nolte Küchen ‘ı projelerimizde çözüm ortağı olarak tercih etmemizin ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha görmemizi sağladı.

Bu yıl ki mottosunu ‘’See , Touch , Feel’’ olarak belirleyen Nolte Küchen’ın ürün gruplarındaki detaylar, kullanılan dokular ve farklı mutfak organizasyonları ile bu mottonun doğruluğuna şahit olduk. Deri ve ayna dolap kapakları, dokulu laminant tezgahlar ve geniş renk kartelasıyla, yaptığımız tasarımlara ayrı bir farkındalık kazandırcağını düşünüyoruz.

Nolte Küchen’ın geçmişinden bahsedecek olursak; 1923 yılından bugüne dünyada 60 ülkede bir milyondan fazla müşterinin tercih ettiği Avrupa’nın en gözde mutfak kuruluşlarından biridir diyebiliriz. Türkiye’nin en büyük ithal mutfak markası olan Nolte’nin biz mimarlara verdiği hızlı,kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla projelerdeki çözüm ortaklığımızın devamlılık göstereceğini düşünmekteyiz.

Bu verimli geçen gezi için; Nolte Küchen Türkiye genel müdürü Sebahattin Gürel ve Nolte Home Studio İzmir ekibinden Simge Bilir Kurt ve Çağrı Kurt’a Tasarımca Design Office ailesi olarak teşekkür ediyoruz.